Porównaj ceny domen i usług IT, sprzedawców z całego świata

Utworzę obraz główny Windows 7 Ultimate Edition, ale podczas konfigurowania pliku odpowiedzi brakuje bloków obiektów. Jak mogę to znaleźć?


Utworzę podstawowy obraz systemu Windows 7, ale podczas konfigurowania pliku odpowiedzi brakuje bloków obiektów.

Czy chodzi o Windows7 Ultimate? Myślałem, że tak, ponieważ blogi zawierają wyjaśnienia dotyczące Windows7 Enterprise

Na przykład:
1 Windows PE (nie dodawaj niczego do tego bloku)
<ol start="2">
[*]
Usługa offline (nie dodawaj niczego do tego bloku)
[/*]
[/list]
3. Podsumuj Dodaj blok obiektu:

amd64_Microsoft-Windows-Security-SPP_6.1.7600.16385_neutral (brak)

<ol start="4">
[*]
specjalizuj Dodaj bloki obiektów:
[/*]
[/list]
amd64_Microsoft-Windows-Deployment_6.1.7600.16385_neutral

amd64_Microsoft-Windows-Security SPP-UX_6.1.7600.16385_neutral (brak)


amd64_Microsoft-Windows-Shell-Setup_6.1.7600.16385_neutral (brak)

<ol start="5">
[*]
auditSystem (nie dodawaj niczego do tego bloku)
[/*]
[*]
audituser (nic nie dodawaj do tego bloku)
[/*]
[*]
oobeSystem Dodaj bloki obiektów:
[/*]
[/list]

amd64_Microsoft-Windows-International-Core_6.1.7600.16385_neutral (brak) amd64_Microsoft-Windows-Shell-Setup_6.1.7600.16385_neutral (brak)

Zaproszony:
Anonimowy użytkownik

Anonimowy użytkownik

Potwierdzenie od:

Myślę, że problem został rozwiązany. To jest łącze do dodatku SP1. Na przykład:
no SP1: "amd64_Microsoft-Windows-International-Core_

6.1.7600.16385

_neutraL "
SP1 istnieje: amd64_Microsoft-Windows-International-Core_

6.1.7601.17514

_neutral "
Jak widać, wersja nie jest taka sama.

Aby odpowiedzieć na pytania, Zaloguj się lub Zarejestruj się